Alle handgereedschappen die dakdekkers of andere vakmannen nodig hebben, vinden ze in onze one-stop-shop. Wij kiezen bewust voor topkwaliteit.

Uitsluitend professionele kwaliteit

Kwaliteitsvol vakmanschap is alleen mogelijk met kwaliteitsvolle materialen. Voor onze producten selecteerden wij enkele topmerken die stuk voor stuk uitblinken in hun marktsegment.

Daarbij denken we aan Power Fasteners, Milwaukee, Stanley Bostitch, Snickers Workwear, Kaeser, Reisser,…

Advies op basis van productkennis

Wij beperken ons productgamma tot de specifieke materialen die vooral dakdekkers nodig hebben. Dit geeft ons de kans om diepgaand te specialiseren. U mag dan ook rekenen op deskundig productadvies. Wij denken graag met u mee en zoeken samen naar de juiste oplossing voor uw technische uitdaging.

Eigen herstelservice met vervangtoestellen

Voor alle toestellen en machines die we verkopen, mag u rekenen op een snelle herstelservice. Met het oog op een optimale service herstellen wij uitsluitend toestellen en machines van de merken die wij zelf verkopen. Tijdens de herstelling krijgt u een vervangtoestel. Zo lijdt u geen kostbaar tijdverlies op de werf.

Grote stock van courante materialen

Permanent zorgen wij voor een strategische stock van de meest gebruikte materialen. In de meeste gevallen helpen we u in onze winkel meteen verder met het gewenste product.

Geleverd waar u wilt

Als u iets meteen nodig hebt, bent u persoonlijk welkom in onze shop. Bestellingen kunnen ook altijd rechtstreeks op de werf of aan uw magazijn geleverd worden.