A.C.B. is de speciaalzaak voor de betere dakdekker en zijn collega-vakman. Wij zijn een familiebedrijf dat wordt gerund door Pascal Aerts en Nadine Van Hemel. Persoonlijk advies vormt één van onze grootste troeven.
Vooraleer A.C.B. in 2006 op te starten, deed zaakvoerder Pascal Aerts meer dan twintig jaar ervaring op in de dak- en bouwwereld. Deze kennis en expertise gebruikt hij graag om dakwerkers, elektriciens, installateurs van centrale verwarming,… bij te staan met raad en daad.

Kwaliteit en specialisatie

A.C.B. verschilt zowel op vlak van kwaliteit als productengamma van een doe-het-zelfzaak en een ijzerwarenwinkel. Wij bieden alleen professionele toestellen en materialen aan van gerenommeerde topmerken. Daarnaast specialiseren we ons – zeker op vlak van bevestigingsmaterialen – diepgaand in de behoeftes van dakdekkers.

Locatie en ligging

In onze moderne bedrijfsgebouwen in Tessenderlo – Engsbergen vindt u onze kantoren, de shop, de hersteldienst en het magazijn onder één dak. Wij liggen vlakbij het punt waar de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant samenkomen. Wij zijn dan ook uitstekend gelegen en bestrijken een ruime regio in deze drie provincies.